Termeni și condiții

Prin comanda online de pe site-ul bilete.fcdinamo.ro, sunteți de accord cu termenii și condițiile următoare:

Considerente generale

Conținutul site-ului bilete.fcdinamo.ro aparție SC Dinamo 1948 SA, având sediul în București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1429/2001, având cod fiscal RO13699971 și este pus la dispoziția clienților de către S.C. UTI Grup S.A., cu sediul în București, str. Cernăuți nr. 27C, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J04/1341/1994, având cod fiscal RO5394305.

Prevederile menționate în continuare, respectiv condițiile de utilizare a Site-ului de către orice persoană, constituie contractul dintre SC Dinamo 1948 SA, având sediul în București, Șos. Ștefan cel Mare nr. 7-9, sector 2, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J40/1429/2001, având cod fiscal RO13699971, și orice persoană care utilizează Site-ul (denumită în continuare "Utilizator").

Utilizarea acestui Site, respectiv plasarea comenzilor, se face respectând Contractul, denumit în continuare “Termeni și condiții”, precum și îndeplinirea următoarelor condiții:
  • împlinirea vârstei de 18 ani;
  • inexistența unor circumstanțe care afectează capacitatea legală;
  • acceptarea deplină a prevederilor din acest Contract, denumit în continuare “Termeni și Condiții”.
Dacă oricare dintre aceste condiții nu este îndeplinită, utilizatorul trebuie să înceteze imediat utilizarea Site-ului.

Prin bilete.fcdinamo.ro, SC UTI Grup S.A., - București oferă Utilizatorilor o interfață tehnică de cumpărare a biletelor pentru accesul la meciurile de fotbal susținute de FC Dinamo, în calitate de organizator al evenimentelor. Interfața tehnică este disponibilă pentru Utilizator, după înregistrarea Utilizatorului.

Comanda

Toate comenzile sunt finale și nu pot fi anulate sau modificate. Pașii pentru comanda online sunt următorii:
  • Pasul 1 – Înregistrare
  • Pasul 2 - Autentificare
  • Pasul 3 – Selectare eveniment
  • Pasul 4 – Selectare loc
  • Pasul 5 – Rezumat comandă
  • Pasul 6 - Comandă
  • Pasul 7 – Istoric comenzi

Plata

Biletele care au fost comandate pot fi platite online prin serviciul asigurat de PayU, sau prin plata ramburs la sosirea biletelor, direct la curier.

Livrare și manipulare

Biletele sunt trimise prin curier rapid. După efectuarea plătii, riscul ii revine integral cumpărătorului. FC Dinamo nu are nici o responsabilitate dacă biletele nu ajung în timp util sau dacă ajung deteriorate. În cazul pierderii biletelor, nu se pot emite alte bilete care să le înlocuiască pe cele pierdute. Biletele nu pot fi copiate sau schimbate. Accesul la eveniment se face după principiul primului sosit. Prin utilizarea biletului ca formă de acces, cumpăratorul acceptă implicit termenii și condițiile de utilizare impuse de organizator și regulile proprii locului de desfașurare a evenimentului.

Anulări, modificări, returnări

Orice solicitare de returnare a contravalorii biletelor, va fi adresată FC Dinamo.

Comanda odată efectuată prin intermediul portalului bilete.fcdinamo.ro poate fi anulată cel târziu cu 24 de ore înainte de eveniment, printr-un e-mail la bilete@fcdinamo.ro sau printr-un telefon la call-center. În acest caz va fi restituită doar contravaloarea biletelor. Contravaloarea transportului nu va fi returnată în cazul în care curierul; a plecat deja pe teren în vederea livrării.

În cazul în care un eveniment este amânat sau relocat, aveți posibilitatea returnării biletelor achiziționate. ATENȚIE! Va fi returnată doar contravaloarea biletelor fără alte taxe (taxa de curierat sau taxa de administrare).

În cazul anulării, amânării sau modificărilor majore de program sau distribuție, nici o altă cheltuială adiacentă (de transport, cazare, taxe de livrare sau alte taxe) nu va fi returnată. FC Dinamo își rezervă dreptul de a informa cumpărătorii de bilete în legatură cu aceste modificări.

Informarea se va realiza pe cale electronică, prin e-mail, dacă informațiile furnizate de cumpăratori au fost corecte.

Protecția datelor cu caracter personal și confidențialitate

Utilizatorul odată înregistrat, acceptă ca datele furnizate de el să fie procesate electronic de către FC Dinamo în vederea executării contractului. Prin înregistrare, Utilizatorul este de acord ca datele sale să fie folosite în limitele impuse de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, și Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice. Utilizatorul este informat că acest accept poate fi revocat în orice moment. Utilizatorul nu este obligat să furnizeze aceste date, însa refuzul de a furniza datele va determina imposibilitatea efectuării comenzii.

Înregistrarea unui Utilizator în vederea contractării legale a ofertelor presupune furnizarea unor informații de bază privind persoana Utilizatorului. FC Dinamo va menține confidențialitatea datelor transmise de aceștia pentru înregistrare și nu le va face publice, exceptând cazurile prevăzute de lege.

FC Dinamo se obligă să păstreze confidențialitatea datelor colectate prin intermediul Site-ului, iar Utilizatorul este de acord în mod explicit ca datele furnizate să fie prelucrate de către FC Dinamo inclusiv pentru constituirea de baze de date și utilizarea acestora în scopul prestarii de servicii (emiterea documentelor de plată, informații legate de starea biletelor și/sau promovare a serviciilor/avantajelor oferite de FC Dinamo).